Hoppa till sidans innehåll

Tjoget 2017


På Tjoget som avgjordes nu i helgen hade SOL två lag (47 löpare om jag räknat rätt) utanför Ormeshaga i Smålands djupa skogar. 

Förra året (2016) hade SOL ett lag som ställde upp och då blev det en 14 plats, näst bästa skånelag. Förra gången SOL ställde upp med två lag var 2014 och då blev andra laget Ej godkännda. Men detta året blev både första och andra laget godkännda. Första laget slutade på en tionde plats efter en tight kamp mot Nacke, Kalmar, Göingarna och Skogsfalken. Andra laget sprang in på en imponerande 44 plats och knep då titelen som bästa skånska andralag. 

Lisa Jonsson-Nordin gjorde ett kanon lopp på sträcka 20 och vann sträckan, Erik Zeilion hade tidigare i stafetten gjort en stabil insats på sträckan fyra och placerat sig två på den. Det var många som gjorde bra lopp. De klubblöpare som var topp 20 på sina sträckor var följande, Mantas Zalaga, Ebba Jensen, Johan Sander, Johan Ekelöv, Erik Lenning, Johan Jensen, Fredrik Salomonsson, Stefan Pålsson och Charlie Stolt (Rehns men sprang i andra laget) För fullständigt resultat klicka på: Resultat.

På lördagskvällen bjöd klubben på helgrillad gris som Segerslätts stått och grillat sedan morgonkvisten. Det var mycket uppskattat och festligt. När det var dags att börja äta sprack himlen upp och solen började skina, man kan undra om Sten hade något finger i det. Som efterrätt bjöds det på jordgubbar med glass. Grillning var så uppskattat att löpare ifrån andra klubbar undrade om det var arrangörerna som stod för festligheterna, även om vi inte vann stafetten kanske vi vann grillningen...?

Nedan är en bild på första laget. 

Första laget Tjoget

Nedan är en bild på Lisa när hon motar hederspriset för en tioende plats på stafetten. Lista pris

Om det är någon som har en bild på alla tjoget löpare så kanske ni kan mejla den till mig så lägger jag in den, alternativt att ni lägger in den själva. 

Uppdaterad: 02 JUL 2017 19:40 Skribent: Fredrik Berntsson
Epost: This is a mailto link

 

.:Tränare:.

AntonSjökvistLiten

 .:Våra Moderklubbar:.

RävetoftaRingsjö okSilva ok

.:Viktiga Hemsidor:.

eventor_clubpage_136x32

Ungdomsserien

Skånemodellen

Sponsorerna som gör det möjligt!

Besök gärna deras hemsidor

 

Bilmånssons hemsida

Länsförsäkringars hemsida

Dan Sukkers hemsida

Stefan Pålsson Byggservice

hammer-clip-art-42365

Fricks hemsida

 

 Trimtex-PMS186+SORT-TECHNICAL-TEAMWEAR

 EVT

 

 

Besök 

 

besöksräknare
räknare

Postadress:
Skåneslättens OL - Orientering
Christina Segerslätt, Rosenhälls Gård 553
26873 Billeberga

Kontakt:
Tel: 0708243351
E-post: This is a mailto link

Se all info