Hoppa till sidans innehåll

Toppresultat på Silva Junior cup

03 APR 2010 12:06
Hugo Mattsson tvåa i H18!
Elitserien och Silva Junior Cup avgjordes i strålande vårväder i Blekinge, terrängen var flack men tekniskt krävande.
  • Uppdaterad: 20 AUG 2018 22:08

Hugo var med i tätklungan redan från starten, vid varvningen hade fem löpare dragit ifrån med nästan 2 minuter, däribland Hugo. Vid den sista radikontrollen var det tre man som orkade hålla det höga tempot på den 11 kilometer långa banan. Efter en liten tvekning av hugo angående kodsiffra så hann love dra ifrån lite på slutet och När de kom in på upploppet var det redan avgjort med Love Bersell som etta 7 sekunder för Hugo som slutade som tvåa!

- Jo det gick helt perfekt och vi var några stycken som hjälptes åt och peppade varandra. För min del var det bara att ligga med, kolla karta och riktning och sedan bara schmacka in den. Löpningen kändes riktigt bra och jag hade inga problem med att hänga med och ibland dra klungan. Det var så skönt att komma imål och veta att man var bland de bästa! viilken dag alltså!

     Masstart gällde för samtliga elitklasser men det var självfallet gafflat i den snabbsprunget, tekniskt krävande terrängen. Även Philip sprang bra i H18, en del boomar på första varvet men med ett bra lopp på andra varvet plockade han många placeringar och kom in som 33:a, 7 minuter efter täten.

I H20 gjorde Rasmus en riktigt bra insats och slutade som trettonde man, 10 minuter efter täten. Niklas gjorde också ett bra lopp och slutade 30:de.

     Av tjejerna var det bara Elina som startade, hon gjorde dock ett riktigt bra lopp i D18 och kom in som 39:a.

 

Samtidigt var det nationella tävling där Erik visade att han behållt sin fina vårform och slutade 5:a av 57  startande. Även Adam kom bra i H12 och slutade 9:a på en svår H12 bana.

 

Övriga SOLare sprang på Åsens tävling där Patrik visade fin form och kom 3:a i H21 lång, Martin vann H20 klassen och har visat att han börjat slåss om en plats i 10Mila laget.

 

Hugo i mål som tvåa!

Hugo 7 sekunder efter Love Bersell som tvåa!

 

Rasmus vid varvningen.

Rasmus vid varvningen.

 

Prisutdelning med Skåneslätten på andra plats!

Skribent: Peter Dannbring

 

.:Tränare:.

AntonSjökvistLiten

 .:Våra Moderklubbar:.

RävetoftaRingsjö okSilva ok

.:Viktiga Hemsidor:.

eventor_clubpage_136x32

Sponsorerna som gör det möjligt!

Besök gärna deras hemsidor

Noname logga

 

Bilmånssons hemsida

 EVT

 

 

Besök 

 

besöksräknare
räknare

Postadress:
Skåneslättens OL - Orientering
Christina Segerslätt, Rosenhälls Gård 553
26873 Billeberga

Kontakt:
Tel: 0734341894
E-post: johan.jensen69@gmail...

Se all info