Hoppa till sidans innehåll

Tävlingsreferat, SJC - Stockholm

20 MAJ 2009 16:01
Hugo Mattsson har skrivit om SKOFs tävlingsresa till Silva Junior Cup uppe i Stockholm.
  • Uppdaterad: 20 AUG 2018 22:09

Hejsan Hopsan,
nu ska jag berätta lite om den senaste Silva Junior Cup-resan till Stockholm. Vi åkte iväg med bussen, ute regnade och det var en ganska behaglig stämning i bussen. Stannade i Ödeshög och åt gjorde vi såklart sen kom vi till slut upp till Stockholm, där vi stötte på problem. Vi kom inte ut till stället vi skulle bo på för man behövde ta sig över en bro som höll för 12 ton och vår buss vägde runt 20 ton. Efter många om och men så gick alla av bussen och gick över bron. Allt gick utan problem och vi kom säkert till login.

Dag två: Lördag, vi åkte till tävlingen och vädret var mulet men utan regn iallafall. Väl ute i skogen hade regnet tagit med sig vissa kodsiffror ner och folk blev väldigt osäkra eftersom numrena inte stämde (då det var skrivna på papper). Efter tävlingens slut togs beslutet att tävlingen skulle strykas i Silva Junior Cup. Vissa glada över beslutet (jag) som gått ganska dåligt. På lördag eftermiddagen tog vi oss in till stan med buss och turistade i solsken. Efter en mycket fin eftermiddag återvände vi hem för att softa lite.

Klockan tickade och vips så var det söndag och ännu en tävlingsdag. Lite tidigare avfärd men det fixade vi. Idag var det Medeldistans och Rampstart på tc. Efter lite småstänk så sprack vädret upp och solen tittade fram. Skogen i stockholm var svår, fin och utslagsgivande. Många bommade, men Niklas Olsson gjorde ett hyfsat lopp och slutade på en 22 plats trots någon minut i bomtid. Rasmus var nog nöjd med att ta några Silva poäng med sig efter en 28onde plats.

 

Hugo startar i silva junior cup

 

Helgen därpå var det inspelningsdags för den efterlängtade "Räverace Reloaded" efter en hel dag med inspelning, redigering så stod vår trejde upplaga av räverace färdig och vi är nöjda med resultatet. filmen kan ses på: http://www.youtube.com/watch?v=xvoA1lndWDk det var allt för mig, Haodi Haodi!

 

Alla våra orienteringsfilmer kan även ses här på hemsidan. Nu finns även extramaterialet till Räverace Reloaded uppe. Ta en titt. =)

Skribent: Hugo Mattsson

 

.:Tränare:.

AntonSjökvistLiten

 .:Våra Moderklubbar:.

RävetoftaRingsjö okSilva ok

.:Viktiga Hemsidor:.

eventor_clubpage_136x32

Sponsorerna som gör det möjligt!

Besök gärna deras hemsidor

Noname logga

 

Bilmånssons hemsida

 EVT

 

 

Besök 

 

besöksräknare
räknare

Postadress:
Skåneslättens OL - Orientering
Christina Segerslätt, Rosenhälls Gård 553
26873 Billeberga

Kontakt:
Tel: 0734341894
E-post: johan.jensen69@gmail...

Se all info