Hoppa till sidans innehåll

SOLig SM-helg på Gotland!

18 APR 2011 22:42
I väntan på sommaren och allt vad det innebär, så var det äntligen dags för alla Sveriges elitorienterare att ta båten ut till Gotland för både natt och sprint-sm!
  • Uppdaterad: 20 AUG 2018 22:08

Äntligen var det dags för årets SM-tävlingar att dra igång, det man tränat till hela våren, i alla fall jag! SM på Gotland var något man sett fram emot länge och det uppfyllde varenda liten förväntning man hade enligt mig! Nu gick kanske inte natten som jag tänkt mig men det är inget jag jämrar. 

 

Vi åkte som sagt över på torsdagskvällen och kom fram sent på kvällen till vårt mysiga boende preics utanför Visby. På fredagen gällde det att ladda upp batterierna inför natten och vi tränade lite smått. Natt-sm gick i ett väldigt stigrikt parti och det gällde att hålla koll på vart man skulle! 

 

På lördagen handlade det också om att hålla koll på var man var, och var man skulle men det var något helt annat vi hade framför oss, nämligen sprint, i Visby. SOL fick med sig fyra grabbar till final och det är inte pjåkigt!

 

 

Söndag: jag vaknar av att solen strålar in genom fönstret på vår stuga, jag kostar på mig lite morgonjogg innan frukost sedan bär det av till tävlingen. Idag var det verkligen speciellt, jag visste att det skulle bli en dag att minnas. Att få springa i en av Sveriges vackraste städer, med klarblå himmel och vår i luften var inte helt fel! Inte heller att ställa sig på startrampen på TC, höra Per Forsberg presentera en, innan man flög iväg. Att springa in som ledare var också en häftig upplevelse! 

 

Min helg har varit riktigt härlig! En sextondeplats på sprint-SM blev det till slut och jag är helt nöjd och belåten med, men det är ju faktiskt inte bara detta det handlar om, utan sällskapet och upplevelsen!

 

Massor av bilder finns på vårt bildalbum

Skribent: Hugo Mattsson

 

.:Tränare:.

AntonSjökvistLiten

 .:Våra Moderklubbar:.

RävetoftaRingsjö okSilva ok

.:Viktiga Hemsidor:.

eventor_clubpage_136x32

Sponsorerna som gör det möjligt!

Besök gärna deras hemsidor

Noname logga

 

Bilmånssons hemsida

 EVT

 

 

Besök 

 

besöksräknare
räknare

Postadress:
Skåneslättens OL - Orientering
Christina Segerslätt, Rosenhälls Gård 553
26873 Billeberga

Kontakt:
Tel: 0734341894
E-post: johan.jensen69@gmail...

Se all info