Hoppa till sidans innehåll

SOL försvarade titeln i U 7-manna

04 OKT 2009 15:36
I rusk, blåst och regn avgjordes U-7manna. Det hindrade inte SOL-löparna från att för andra året i rad ta hem den åtråvärda bucklan.
  • Uppdaterad: 20 AUG 2018 22:08

Tyvärr väcktes vi av blåst och regn idag i Tyringe skola. Gårdagskvällen hade varit intensiv med prisutdelning, bad och innebandy och det dröjde till efter kl. 23 innan det släcktes så ungdomarna var tacksamma att få sova ända till 7.30.

Efter frukost så tog vi oss ut till TC där vårt tält till vår glädje hade klarat nattens oväder. Första start var 10.00 då Nils Barr gav sig iväg på första sträckan. En liten miss gjorde att han kom imål 4 min efter täten men vi hade ändå bra kontakt. Johan Lenning på andrasträckan gjorde ett stabilt lopp utan missar och Annika Jönsson på tredjesträckan sprang så fort hon orkade.

När Erik Lenning sprang ut på fjärdesträckan så var vi 7 min efter ledarlaget. Erik som varit krasslig i veckan gjorde ett kanonlopp och tog in hela försprånget förutom några sekunder, så när Karl Dannbring sprang ut hade han Lund och Hjärnarp strax före sig. Det dröjde inte länge förrän han var förbi och vid växlingen ledde vi med nästan 6 min.

Karl Dannbring

Karl kommer in på femtesträckan som 1.

 

Amanda Nilsson på sjätte sträckan sprang ett riktigt bra lopp och skickade ut Philip Pålsson på sista sträckan med 5 min ledning. Lukas Wändel från Lund jagade honom men fick aldrig någon kontakt utan Philip kunde defilera i mål tillsammans med hela laget 8 min före Lund som blev tvåa.

Amanda Nilsson

Amanda håller första platsen på sjättesträckan.

 

Strort grattis till alla som gjorde en jättefin insats.

I 3-manna hade vi ett lag med 2 debutanter nämligen Tea och Wilma Markholm som tillsammans med Peder Tuvesson lade beslag på den sista prisplatsen och blev sjua. Bra jobbat tjejer (och kille).

I propaganda startade vi med 2 lag där Axel Olsson och Erik Barr sprang förstasträckan. De gjorde en liten miss och var 4 min efter. Adam Segerslätt och Isak Prellner gjorde då 2 kanonlopp och skickade ut Björn Lindkvist och Fredrik Berndtsson som etta och tvåa. Där hade Fredrik mest krafter och gick i mål som klar etta.

 

Bilder på vinnarna

Vinnarna i U7-manna 2009

Från vänster: Nils, Erik, Philip, Johan, Karl, Annika, Amanda.

 

1. SOL, 2. Lunds OK, 3. OK Orion

Skribent: Christina Segerslätt

 

.:Tränare:.

AntonSjökvistLiten

 .:Våra Moderklubbar:.

RävetoftaRingsjö okSilva ok

.:Viktiga Hemsidor:.

eventor_clubpage_136x32

Sponsorerna som gör det möjligt!

Besök gärna deras hemsidor

Noname logga

 

Bilmånssons hemsida

 EVT

 

 

Besök 

 

besöksräknare
räknare

Postadress:
Skåneslättens OL - Orientering
Christina Segerslätt, Rosenhälls Gård 553
26873 Billeberga

Kontakt:
Tel: 0734341894
E-post: johan.jensen69@gmail...

Se all info