Hoppa till sidans innehåll

Skåneslätten på andra sidan Atlanten!

28 FEB 2011 20:36
I två veckor har ett gäng SOLare härjat borta i Florida-trakterna och det har inte bara blivit semestrande och sol, utan också lite skogsspringade.
  • Skapad: 28 FEB 2011 20:36

Florida, känt för det vackra vädret och de fina stränderna bjöd på just det, men det finns mer än så. Familjerna Mattsson och Segerslätt har varit där och testat på utbudet av aktiviteter. Orlando är ett centrum för nöje, av alla sina slag, och det har vi nu fått känna på! Disneyland, Universal Studios, ja nämn det vi inte upplevde! 

Vi hann till och med springa lite orientering. Första passet var lagt på Orlandos stora College-campus och jag som lite yngre tyckte det var döhäftigt att springa runt och njuta av atmosfären. Andra orienteringen på vår resa blev i Little big econ state forest utanför Orlando, här var det tävling och det var faktiskt fler än bara vårt resefölje som sprang. Skogen och kartan var varierande, ibland fint och korrekt, ibland tätt och inte lika lätt. Men jag tror vi tog oss runt alla, med varierande resultat. Nice var det i alla fall att springa lite i 25 graders hetta såhär i förvårens kalla klimat

 

Det var inte bara i USA som vi sprang orientering. Även på ön Dominikanska Republiken blev det en orienteringsbana i det 30 gradiga vädret. 

Detta var bara en liten rapport från en annars helt underbar resa som jag förmodligen aldrig kommer att glömma.

Skribent: Hugo Mattsson

 

.:Tränare:.

AntonSjökvistLiten

 .:Våra Moderklubbar:.

RävetoftaRingsjö okSilva ok

.:Viktiga Hemsidor:.

eventor_clubpage_136x32

Sponsorerna som gör det möjligt!

Besök gärna deras hemsidor

Noname logga

 

Bilmånssons hemsida

 EVT

 

 

Besök 

 

besöksräknare
räknare

Postadress:
Skåneslättens OL - Orientering
Christina Segerslätt, Rosenhälls Gård 553
26873 Billeberga

Kontakt:
Tel: 0734341894
E-post: johan.jensen69@gmail...

Se all info