Hoppa till sidans innehåll

Mellandagslägret!

02 JAN 2011 12:37
Vissa slöar på jullovet, andra stressar, men vi, vi hade läger med skidåkning och bad bland annat!
  • Uppdaterad: 20 AUG 2018 22:08

Ja då var man hemkommen efter ett läger med SOL. Det blev roligare än vad jag föreställt mig kan jag ju säga! Jag ger er en liten resumé så får ni veta vad vi gjorde!

Det började såklart med att man kom dit, de flesta låg redan i de som kom att bli "sovrummet". Det fanns hur många madrasser som helst att låna så vi täckte hela golvet med de. Jag hade inte så mycket förväntningar men jag trodde det skulle bli ett vanligt läger med två pass per dag och lite snack på kvällen men så blev det icke! Utan vår egna Stek Von Pålsson hade varit igång och planerat en riktigt 7-kamp som vi satte igång med direkt. Det var kul med lite udda utmaningar som man fick kämpa sig igenom, sen delades vi också upp i lag och tävlade om vem som skulle slippa matlagningen och diskningen.

 

På tisdag eftermiddagen så var det en liten löprunda inplanerad upp mot Orups sjukhus där vi senare spelade innebandy och badade. Kvällen bjöd senare på mat och lite sällskapsspel.

 

Dagen därpå var det uppstigning åtta för de som skulle ställa fram frukosten. De andra fick sovmorgon till tio över åtta. Det blev sedan skidor på förmiddagen för de flesta och distanslöpning för de andra. Jag måste säga att Mattias "Lillis" visade storform och var i topp på träningarna båda dagarna! Själv kombinerade jag 19 km löpning med 8 km skidor. Sen var det prisutdelning av 7-kampen och det lönades sig att vara med och kriga för vinnarsumman var 150 riksdaler! De var som sagt ett roligt läger med mitt egna härliga gäng skåneslättare, Man saknade vissa tjejer men det gick ändå.

Själv fick jag tankar om ett ”SOL-Camp” för pojkar och flickor mellan 14 – 22 år, kanske 3 dagar innan Jukola för att träna, umgås och komma i trans. Vad tror ni om det?

Tack för mig, Hugo. 

Skribent: Hugo Mattsson

 

.:Tränare:.

AntonSjökvistLiten

 .:Våra Moderklubbar:.

RävetoftaRingsjö okSilva ok

.:Viktiga Hemsidor:.

eventor_clubpage_136x32

Sponsorerna som gör det möjligt!

Besök gärna deras hemsidor

Noname logga

 

Bilmånssons hemsida

 EVT

 

 

Besök 

 

besöksräknare
räknare

Postadress:
Skåneslättens OL - Orientering
Christina Segerslätt, Rosenhälls Gård 553
26873 Billeberga

Kontakt:
Tel: 0734341894
E-post: johan.jensen69@gmail...

Se all info