Hoppa till sidans innehåll

Många priser på SkOF:s årsmöte!

07 FEB 2010 09:19
Det var mycket trevligt att representera SOL och dess moderklubbar vid SkOF:s årsmöte.
  • Uppdaterad: 20 AUG 2018 22:08

Det visades tydligt att vi ligger i topp på ungdoms- och juniorsidan och även när det gäller arrangemang och ledare. Vid prisutdelningen innan årsmötet lyste SOL-jackan.

Skånes Skogskarlars pris fick Johan Lenning och Philip Pålsson. Rasmus Elmelid fick två fina utmärkelser, Gerda och Arvid Anderssons pris till bästa junior samt Skogskarlarnas stipendium till segraren i Skånes juniorcup. Tvåorna i cupen, Niklas Olsson och Hugo Mattsson, fick också stipendium. Rasmus fick också ett stipendium från Hasse Modigs minnesfond, tack vare sin nionde plats på ultralång SM.

 

Dessutom pris till Erik Lenning och Björn Lindqvist, etta och tvåa i ungdomsklassen vid DM i banläggning.

 

Ingmar Ekelöv fick pris som årets ungdomsledare. Ringsjö oOK och OK Kontinent fick utmärkelsen "Årets arrangörsklubb" för sina påsktävlingar med elitserien. I denna tävling, där Skånes klubbar får rösta på de fem bästa arrangemangen, hamnade Silva/Rävetofta på fjärde plats för sina fina DM-arrangemang.

 

SOL fick också ett bidrag på 2500 kr från Hasse Modigs minnesfond. Pengarna är sökta för att vi ska kunna vidareutveckla junior- elitverksamheten med satsning på personlig uppföljning.

 

Sammanfattningsvis lyste SOLen över prisutdelningen. Trevligt att se att alla hade sina klubbjackor på och att alla kom för att hämta utmärkelserna (utom de som hade giltigt förfall på grund av utlandsresor). Skånes bäste herrsenior sedan många år, Johan Modig, är när det gäller detta en mycket god förebild. Han kommer alltid för att hämta sina priser, även om det blivit em hel del under åren. Han förstår vikten av att synas som representant för sin klubb. Inte minst viktigt för att kunna visa sponsorerna att vi syns i sådana sammanhang.

Skribent: Ingela Ekelöv

 

.:Tränare:.

AntonSjökvistLiten

 .:Våra Moderklubbar:.

RävetoftaRingsjö okSilva ok

.:Viktiga Hemsidor:.

eventor_clubpage_136x32

Sponsorerna som gör det möjligt!

Besök gärna deras hemsidor

Noname logga

 

Bilmånssons hemsida

 EVT

 

 

Besök 

 

besöksräknare
räknare

Postadress:
Skåneslättens OL - Orientering
Christina Segerslätt, Rosenhälls Gård 553
26873 Billeberga

Kontakt:
Tel: 0734341894
E-post: johan.jensen69@gmail...

Se all info