Hoppa till sidans innehåll

Juniorläger i Åhus

24 JAN 2010 17:37
I helgen har det varit vinterläger för Sydsveriges juniorer i Åhus. Vi var 9 stycken från Skåneslätten som var med och hade skoj!
  • Uppdaterad: 20 AUG 2018 22:08

Lägret började på fredagen med ett Nattpass på en av Sveriges finaste kartor, gropahålet. För mig blev det bara 5 km eftersom magen skrek efter mat. vid halv nio på kvällen serverades den efterlängtade maten och det var ingen som blev besviken! Ytterfile med potatisgratäng och äpplekaka till efterrätt! Detta är inget vi var vana vid på läger men något man skulle kunna vänja sig vid, haha.

Ni förstår, vi bodde på hotell Åhusstrand i fina strandvillor och åt på restaurangen alla måltider. Frukostarna var också något av det bästa, buffé med vad man än kunde tänka sig.

Lördagen bjöd på långdistans på förmiddagen och medeldistans (lägermästerskap) på eftermiddagen, och i herrklasserna var det SOL i topp med Karl som vinnare på mellanbanan och jag på långa faktiskt.

Lördagen följdes upp med bad i tunnor och bastu på kvällen, vilket var hur trevligt som helst! Vi var ett trevligt och bra gäng ungdomar som var med, tyckte jag, och jag tror många av oss också kommer att dyka upp på de alle OL-resorna i år. På söndagen var det Vintercup i kjugokull, där man verkligen kunde bomma! Området var alldeles nytt för mig och ganska roligt med stora stenbumlingar överallt.

Detta var väl i stort sett min helg, och jag är helnöjd med den!

Skribent: Hugo Mattsson

 

.:Tränare:.

AntonSjökvistLiten

 .:Våra Moderklubbar:.

RävetoftaRingsjö okSilva ok

.:Viktiga Hemsidor:.

eventor_clubpage_136x32

Sponsorerna som gör det möjligt!

Besök gärna deras hemsidor

Noname logga

 

Bilmånssons hemsida

 EVT

 

 

Besök 

 

besöksräknare
räknare

Postadress:
Skåneslättens OL - Orientering
Christina Segerslätt, Rosenhälls Gård 553
26873 Billeberga

Kontakt:
Tel: 0734341894
E-post: johan.jensen69@gmail...

Se all info