Hoppa till sidans innehåll

Junior Camp Sälen

18 JUL 2010 12:01
På sommarsemestern blir det oftast mycket vila, sol och bad. Men det finns vissa som har varit på träningsläger i Sälen! En av dom är Hugo, här får ni höra lite om det!
  • Uppdaterad: 20 AUG 2018 22:08

Junior Camp Sälen

Efter en riktigt fin helg utanför Emmaboda var det dags för mig att åka upp till sälen på träningsläger. Min tjogetsträcka var jag nöjd med! men det var lite tråkigt att behöva lämna tävlingen innan hela laget gått imål.

Med tåg tog jag mig upp till Sälen på söndagen och väl framme i Lindvallen var det mat och sedan incheckning. Vi bodde i stugor och åt våra måltider på det nya experium i Lindvallen. Jag var väldigt förväntansfull för jag hade fått intrycket av att det var ett seriöst läger och det kändes bra! På söndagsgenomgången fick vi reda på allt som skulle hända under veckan och det var oftast två träningar per dag som gällde.

Många av passen skulle man bli uppföljd av en ledare som sedan gick igenom träningen på kvällen. Andra kvällen var vi på föreläsning av therri gougiuo och en av träningarna var också planerad av världsmästaren therri gourgou, och det var en minnesvärd träning! det var en bana med massa olika moment, korridors-ol, kurvbild, kompass, kontrollplock, förenkling och långsträcka. Allt i ett enda pass på 13 km!

Ett av de tuffaste passen var 16 km hemlängtan där vi körde ut med bussen sedan sprang en orienteringsbana över fjället hem. Träningarna var rejäla och tog verkligen kraften ur en, men ack så härligt det var! Deltagarna på lägret var alla väldigt duktiga och det var kul att jämföra sträckor och sådant efter träningarna.

Andra aktiviteter som vi hade var bad och surfing, ja vi testade faktiskt att surfa i badhuset där det fanns en vågmaskin. På onsdagskvällen kollade vi på den nya shrek på 3D bio, och sista kvällen bowlade vi. Det var ett väldigt roligt läger som både var seriöst, lärorikt och tufft, men också lek och roliga aktiviteter. Jag kände inte så många innan lägret men har nu lärt känna många nya vänner. Det var nog allt för mig! Go hard or go home.

Skribent: Hugo Mattsson

 

.:Tränare:.

AntonSjökvistLiten

 .:Våra Moderklubbar:.

RävetoftaRingsjö okSilva ok

.:Viktiga Hemsidor:.

eventor_clubpage_136x32

Sponsorerna som gör det möjligt!

Besök gärna deras hemsidor

Noname logga

 

Bilmånssons hemsida

 EVT

 

 

Besök 

 

besöksräknare
räknare

Postadress:
Skåneslättens OL - Orientering
Christina Segerslätt, Rosenhälls Gård 553
26873 Billeberga

Kontakt:
Tel: 0734341894
E-post: johan.jensen69@gmail...

Se all info