Hoppa till sidans innehåll

Jan och Curth vann!

09 NOV 2008 09:59
NYA BILDER FINNS UPPE!
Solen sken i dubbel bemärkelse, när kampen om den Gyllene dojan och Minidojan avgjordes i skogarna utanför Höör.
  • Uppdaterad: 20 AUG 2018 22:09

Ingmar hade lyckats bra med startlistan, de 21 första på långa banan kom i mål inom fyra minuter. Allra först kom Anders Åberg, men eftersom priset ska gå till en SOL-löpare blev det i stället Jan Lenning, som får äran att ha den förgyllda Jalas-skon i sitt hem under 2009. Snabbast på banan var Patrik, som också startade sist. Minidojan togs hem av 81-årige Curth, som lyckades springa den 3 km långa banan utan bommar. Snabbast var Nils Barr Zeilon.

 

Vi samlades på Husaren i Södra Rörum för mat, möte och prisutdelning. Sten bjöd alla på pizza. Tack! Höörs pizzerior hade en lysande kväll och pizzorna var goda.

Jan Lenning presenterade det arbete som gjorts med att formulera klubbens visioner och mål. Flera medlemmar har arbetat med detta och det förslag till aktivitetsplan 2009, som också presenterades. Det finns fortfarande möjlighetet för alla klubbmedlemmar att komma med synpunkter. Om ca 14 dagar börjar sedan arbetet med budgeten.

 

Träffen avslutades med prisutdelning. De  som tagit poäng i Silva juniorcup och på SM premierades. Bäst har Patrik lyckats med 31 poäng. Styrelsen har utsett "Årets lag", DH 12-laget som blev tia på ungdomens 10-mila. "Årets komet " blev Philip Pålsson. Till "Årets SOL" har klubbmedlemmar fått komma med förslag och nominerade var Johan Kristensson, Ingmar Ekelöv, Patrik Lindeberg, Maria Lenning och Ingela Ekelöv. Efter omröstning var det Ingela, som fick utmärkelsen  för att ha tagit initiativet till bildandet av tävlingsklubben.

 

SOL:s styrelse vill tacka alla som deltog på träffen. En härligt positiv anda och ett engagemang som gör att våra ganska högt ställda mål inte känns orimliga utan SMARTA.

 

Bilderna finns även i arkivet.

Ange alt-text här.

 

Ange alt-text här.

 

Ange alt-text här.

 

Ange alt-text här.

 

Ange alt-text här.

 

Ange alt-text här.

 

Ange alt-text här.

 

Ange alt-text här.

 

Ange alt-text här.

 

Ange alt-text här.

 

 

Skribent: Ingela Ekelöv

 

.:Tränare:.

AntonSjökvistLiten

 .:Våra Moderklubbar:.

RävetoftaRingsjö okSilva ok

.:Viktiga Hemsidor:.

eventor_clubpage_136x32

Sponsorerna som gör det möjligt!

Besök gärna deras hemsidor

Noname logga

 

Bilmånssons hemsida

 EVT

 

 

Besök 

 

besöksräknare
räknare

Postadress:
Skåneslättens OL - Orientering
Christina Segerslätt, Rosenhälls Gård 553
26873 Billeberga

Kontakt:
Tel: 0734341894
E-post: johan.jensen69@gmail...

Se all info