Hoppa till sidans innehåll

Isigt läger

10 JAN 2011 07:10
36 deltagare på helgens läger i Höör!
  • Skapad: 10 JAN 2011 07:10

Inte illa, med tanke på att lägret planerades med så kort varsel. Mellandagslägret för junior-eliten var uppskattat, och därför bestämde vi oss för att lägga in denna extrasamling. Nu välkomnades alla i klubben och det blev också så att vi fick deltagare i alla åldrar och med olika OL-erfarenhet.

Tyvärr var vädret inget vidare, regn och tö på eftermiddagen. Ändå valde de flesta skidorna för träningspasset och det var tydligen inte alltför illa i spåren. Ett av scoutstugans rum förvandlades till vallabod. Stefan samlade en intresserad skara runt sig, när alla vallningstillbehör plockades fram.

Tea, Wilma, Stina och Marie joggade ner till elljusspåret och tillbaka  och de fick en tuff sista bit i backen.  Ingmar hade ritat in en löpslinga på skogsväg, med avstickare till kontroller i skogen. Tuff snöpulsning med minst en halv meter tung snö, för de som valde denna träningsform.

Så småningom var alla tillbaka och samlades för fika och tipsrunda i scoutgården. Frågorna hade anknytning till SOL. Lite pinsamt att en Göing var bäst (Hista).

Det blev därefter indelning i lag för en frågesport.

För enkelhetens skull beställdes pizza från fem pizzerior i Höör, men när de skulle hämtas blev det dramatik! Temperaturen hade fallit och parkeringsplatsen var förvandlad till skridskobana. Som tur var fanns förutseende bilförare, med snökedjor i bagaget. En efter en fick bilarna bogseras upp för den lilla,lilla backen till vägen.

Efter pizzan halkade de flesta hemåt, men de som skulle tävla i Tormestorps skidtävling (plus några till) övernattade. Man skulle kunna tro att eftermiddagens träning var nog, men inte... Det blev innebandy senare på kvällen.

Vilken energi det finns både bland de stora och små! Ser fram emot nästa träff, som blir redan på lördag. Då ses de yngsta på Orup för inomhuslek och bad.

 

 

 

 

 

Skribent: Ingela Ekelöv

 

.:Tränare:.

AntonSjökvistLiten

 .:Våra Moderklubbar:.

RävetoftaRingsjö okSilva ok

.:Viktiga Hemsidor:.

eventor_clubpage_136x32

Sponsorerna som gör det möjligt!

Besök gärna deras hemsidor

Noname logga

 

Bilmånssons hemsida

 EVT

 

 

Besök 

 

besöksräknare
räknare

Postadress:
Skåneslättens OL - Orientering
Christina Segerslätt, Rosenhälls Gård 553
26873 Billeberga

Kontakt:
Tel: 0734341894
E-post: johan.jensen69@gmail...

Se all info