Hoppa till sidans innehåll

Hur vill vi bo på O-ringen 2015 - tyck till !

18 AUG 2014 07:55
O-ringen 2015 går i Borås och FO Gemenskap har redan börjat titta på ett gemensamt boende för hela klubben.
  • Uppdaterad: 20 AUG 2018 22:08

FO Gemenskap tyckte att det kunde vara trevligt att samla klubben för ett gemensamt boende efter årets O-ringen då vi var spridda på olika ställen eftersom vi var funktionärer och hade olika uppgifter.

 

Det vi nu vill veta och kontrollera med er medlemmar det är HUR VILL VI BO ? Alternativen är många: O-ringencampingen, sängboende i anslutning till O-ringentorget, anläggning en bit utanför Borås osv..

 

I våra diskussioner har vi tänkt oss ett bekvämare boende i sängar, men med cykelavstånd till O-ringentorget och möjligheten att åka buss till etapperna.

Detta har visat sig väldigt svårt att lösa men vi har ett boende på gång som vi nu vill kontrollera med er.

Det är vandrarhemmet som ligger på Borås Camping. Där finns 40 bäddar i 2-, 3- och 4-bäddsrum och möjlighet till självhushållning (standarden för övrigt vet vi inget om ännu). Vi kan boka till stugor inne på campingen om vi blir fler än så. Här har vi ca 2 km till O-ringentorget, 500 m till sista etappen, vi har 400 m till Borås Djurpark och bassängbad, vi har 2 km till badplats och vi har dessutom möjlighet att utnyttja campingens utbud med kanoter, minigolf, lekplatser, cafeér och restauranger mm.

Det vi funderar på är priset ! Detta boende kommer att kosta 1900:-/person, vilket gör en kostnad på ca 8000:- för en familj (4 personer). Vi undersöker såklart möjligheten att få bidrag eller liknande för detta..

 

Vi har fått förslag på en anläggning som ligger ca 1 mil utanför Borås och där har vi inte fått prisuppgifter mm ännu, men det finns fler alternativ som sagt men innan vi bokar eller bestämmer något så vill vi helt enkelt kolla med er - hur vill vi bo ? Vad är vi beredda att betala ? Vill vi bo på O-ringencampingen som "vi brukar" eller hur känner vi ?

 

Tyck till här i kommentarsfältet - gärna omgående då det bokas upp fort och vi behöver lämna besked om vandrarhemmet ganska omgående !

Skribent: Marie Markholm
Epost: This is a mailto link

 

.:Tränare:.

AntonSjökvistLiten

 .:Våra Moderklubbar:.

RävetoftaRingsjö okSilva ok

.:Viktiga Hemsidor:.

eventor_clubpage_136x32

Sponsorerna som gör det möjligt!

Besök gärna deras hemsidor

Noname logga

 

Bilmånssons hemsida

 EVT

 

 

Besök 

 

besöksräknare
räknare

Postadress:
Skåneslättens OL - Orientering
Christina Segerslätt, Rosenhälls Gård 553
26873 Billeberga

Kontakt:
Tel: 0734341894
E-post: johan.jensen69@gmail...

Se all info