Hoppa till sidans innehåll
D14

Höstens första Ungdomsserie..

25 AUG 2014 21:38
I söndags var det dags för höstens första ungdomsserie och den fjärde för året och vi gjorde allt vi kunde för att plocka så många poäng som möjligt..
  • Uppdaterad: 20 AUG 2018 22:08

Vi har i år haft en tuff och jämn kamp med Lunds OK i Ungdomsserien och ska vi slå dem behöver vi ha alla ungdomar med. Från i söndags saknar vi några poäng från de öppna klasserna ännu men det ser ut som att Lunds OK var endast 8 poäng starkare än SOL..

Dock tycker jag att det var en fantastisk dag. SOLen sken, vi hade det hur trevligt som helst på ängen utanför Sösdala, det var vackert i skogen och vi var många..

Vi har ett gäng ungdomar som nu är rätt vana vid att tävla och det märker man i resultatlistorna. Lovisa inledde hösten på samma sätt som hon avslutade våren, nämligen med att ta hem segern i D14 - stort grattis till Lovisa. Tea och Isak vann även de sina respektive klasser, D12 och H16. Adam J gjorde ett bra lopp i H10 och blev 3:a och Ylva P har tagit ett stort kliv i D12. Där är såklart många andra bra lopp gjorda.

I kortklasserna hade vi också fina resultat genom Alva Nystedt som vann D12Kort, Emil Persson H16Kort och Erland som vann H14Kort. Även i U-klasserna sprangs det bra och vi kunde ta många poäng där.

Det är en härlig känsla att stå där vid vår klubbflagga och se hela detta ungdomsgäng som gör sig redo att gå till start och jag tycker vi ska vara jättestolta över våra insatser igår, vi blir fler och fler som tävlar, sen tappar vi ju såklart alltid några som faller för "åldersstrecket"... men det viktigaste är att vi har kul, att vi gillar det vi gör och att vi får göra det tillsammans !

Nästa ungdomsserie är den 7/9 så gå redan nu in och anmäl er till denna. Sista Ungdomsserien för 2014 går den 13/9 så kanske att ni ska sätta ett kryss även där när ni ändå är inne och anmäler, alla behövs.

Redan nu vill vi också slå ett slag för höstens häftigaste Ungdomshelg för alla skånska ungdomar - nämligen U-natta. Denna går helgen den 4-5 oktober och innebär tävlingar, övernattning, massa roliga aktiviteter och stor prisutdelning för Ungdomsserien.

 

 

Skribent: Marie Markholm
Epost: This is a mailto link

 

.:Tränare:.

AntonSjökvistLiten

 .:Våra Moderklubbar:.

RävetoftaRingsjö okSilva ok

.:Viktiga Hemsidor:.

eventor_clubpage_136x32

Sponsorerna som gör det möjligt!

Besök gärna deras hemsidor

Noname logga

 

Bilmånssons hemsida

 EVT

 

 

Besök 

 

besöksräknare
räknare

Postadress:
Skåneslättens OL - Orientering
Christina Segerslätt, Rosenhälls Gård 553
26873 Billeberga

Kontakt:
Tel: 0734341894
E-post: johan.jensen69@gmail...

Se all info