Hoppa till sidans innehåll

Gemensamt boende O-ringen Borås 2015

18 SEP 2014 22:40
Några rum kvar på vandrarhemmet !!
  • Uppdaterad: 20 AUG 2018 22:08

FO Gemenskap har nu bokat Vandrarhemmet som ligger inne på Borås Camping för gemensamt boende under O-ringen i Borås 2015.

Det finns fortfarande några rum kvar så är det någon som är intresserad så hör av er omgående till This is a mailto link. Det är 4-bäddsrum som finns kvar och dessa kostar 7433:-. Vi är ca 60 SOL-are som i dagsläget har bokat vandrarhemsrum och stugor och vi vill så klart bli ännu fler..

Det kan också finnas stugor och campingplatser kvar på Borås camping om man hellre vill bo där (Vandrarhemmet ligger inne på Borås Camping). Då bokar man stugorna själv via Hyrboende.se/oringen. Campingplatsen bokar man via Eventor i samband med att man anmäler sig till O-ringentävlingarna (var noga med att boka campingplats som ligger på Borås Camping).

Borås camping ligger på cykelavstånd från C-orten och vi har nära till de "cykelmöjliga" etapperna, endast 500 meter till etapp 5. Vi har också cykelavstånd till badsjö, vi har 400 meter till utomhuspooler, Borås Djurpark och vi har möjlighet att ta del av campingens utbud av minigolf, båtuthyrning, lekplatser, aktivitetsrum och restaurang mm.

 

 

Skribent: Marie Markholm
Epost: This is a mailto link

 

.:Tränare:.

AntonSjökvistLiten

 .:Våra Moderklubbar:.

RävetoftaRingsjö okSilva ok

.:Viktiga Hemsidor:.

eventor_clubpage_136x32

Sponsorerna som gör det möjligt!

Besök gärna deras hemsidor

Noname logga

 

Bilmånssons hemsida

 EVT

 

 

Besök 

 

besöksräknare
räknare

Postadress:
Skåneslättens OL - Orientering
Christina Segerslätt, Rosenhälls Gård 553
26873 Billeberga

Kontakt:
Tel: 0734341894
E-post: johan.jensen69@gmail...

Se all info