Hoppa till sidans innehåll

Förstärkning i SOL!

07 JUL 2011 16:17
Välkomna Marcus, Erika och Martin!
  • Skapad: 07 JUL 2011 16:17

"Den första dan' i Juli, då när sommarn är som bäst", Då är det fritt fram för löpare att byta klubb.

På tjoget lärde vissa av oss känna Martin "Minken" Dehlin från Härlövs if. Han är en fd. orienteringselev från Olofström och har nu bestämt sig för att satsa lite mer och kände då att skåneslätten kunde ge det han behövde i sin satsning. Mer info om honom hittar ni på SOL-Löpare.

Med alldeles nyligen anslöt sig även ett ungt par till oss här i SOL. Detta i form av Marcus Andersson och Erika Rovina.

Erika har under sin uppväxt sprungit för skogsfalken och har också gått på Orienteringsgymnasium i Olofström, och vi hoppas givetvis att hon ska trivas i gänget! Tillsammans med Erika kom också Pan Kristianstads formidabla Marcus Andersson som ursprungligen kommer från Andrarums IF, men har varit i Pan i 7 år. Marcus känner att det verkligen kan bli en nytändning för honom då han nu kommer träna och tävla med lite mer jämnårigt folk.

- Det blir en stor omställning från att ha varit yngst i Pan till att nu bli en av de äldsta i SOL-gänget. Men självklart kommer det bli spännande, nu har man ju stor chans att kunna knipa en plats i ett förstalag som bara blir bättre och bättre! Säger Marcus till SOL-pressen som fanns på plats vid Dagstorpssjön på torsdagkvällen.

De båda har nyligen flyttat till Dalby för studier/jobb och vi hälsar er hjärtligt välkomna till vårat gäng! 

Själv tycker jag det är väldigt kul att Skåneslätten attraherar folk och att vi utan att behöva "värva" folk hela tiden växer och blir större. Också väldigt kul med förstärkning på damsidan!

Skribent: Hugo Mattsson

 

.:Tränare:.

AntonSjökvistLiten

 .:Våra Moderklubbar:.

RävetoftaRingsjö okSilva ok

.:Viktiga Hemsidor:.

eventor_clubpage_136x32

Sponsorerna som gör det möjligt!

Besök gärna deras hemsidor

Noname logga

 

Bilmånssons hemsida

 EVT

 

 

Besök 

 

besöksräknare
räknare

Postadress:
Skåneslättens OL - Orientering
Christina Segerslätt, Rosenhälls Gård 553
26873 Billeberga

Kontakt:
Tel: 0734341894
E-post: johan.jensen69@gmail...

Se all info