Hoppa till sidans innehåll

Fina tävlingsresultat i helgen

17 APR 2012 06:37
Andra deltävlingen i U-serien och första Silva league helgen med fina SOL-insatser.
  • Uppdaterad: 20 AUG 2018 22:08

I måndags var vädret sämsta tänkbara, men vid andra U-serie deltävlingen var det betydligt mera behagligt. SOL-ungdomarna svarade för fina insatser och många var riktigt glada när de kom imål. Vi har flera som är nya i sina klasser och  som därmed får både svårare banor och tuffare mostånd. Vi saknade några ungdomar, som brukar ta många poäng. Med fullt "lag" kan vi definitivt utmana Lunds OK. Det viktigaste är dock att alla klarar den utmaning det är att hitta alla kontroller - hur fort alla andra springer kan man ju inte påverka!

 

Isak toppade på nytt i H14, med Adam på andra plats. Saga sprang sin första D10 tävling och blev trea. Wilma var tvåa i D12. Alva toppade i U2. 

 

 De första deltävlingarna i Silva league avgjordes i Göteborg i helgen. Silva league ersätter tidigare Elitserien och Silva junior cup. Hela Sverigeeliten deltar på dessa tävlingar och det är svårt att ta poäng. Både Marcus Svensson och Philip lyckades dock med detta. Marcus kom på 17:e plats i H18E på lördagens långdistans och Philip blev 28:a i H20E. Ännu bättre gick det för Philip på söndagens medeldistans, där han kom på 19:e plats.
 
Skribent: Ingela Ekelöv

 

.:Tränare:.

AntonSjökvistLiten

 .:Våra Moderklubbar:.

RävetoftaRingsjö okSilva ok

.:Viktiga Hemsidor:.

eventor_clubpage_136x32

Sponsorerna som gör det möjligt!

Besök gärna deras hemsidor

Noname logga

 

Bilmånssons hemsida

 EVT

 

 

Besök 

 

besöksräknare
räknare

Postadress:
Skåneslättens OL - Orientering
Christina Segerslätt, Rosenhälls Gård 553
26873 Billeberga

Kontakt:
Tel: 0734341894
E-post: johan.jensen69@gmail...

Se all info