Hoppa till sidans innehåll

Eventor har öppnat för anmälan - alla som registrerat e-postadress har nu fått sina inloggningsuppgifter

19 JAN 2010 20:51
Som medlem i SOL har du fått ett användarkonto på vår hemsida (Idrottonline), vilket även innebär att du kan anmäla dig till tävlingar via SOFTs nya anmälningssystem Eventor. Det användarkonto du har är samma som du har i din moderklubb, så alla i Ringjö, Rävetofta och Silva som fick inloggningsuppgifter för ett år sedan kan använda dem även i Eventor.
  • Uppdaterad: 20 AUG 2018 22:08

Vad skall du göra när du fått dina inloggningsuppgifter?

 

Nu kan du logga in både på Skåneslättens hemsida, i Eventor samt i Personlig Profil  som RF använder för att administrera användarkonton.

 

Vi rekommenderar starkt att du börjar med att byta ditt användarnamn och lösenord  i Personlig Profil  till ett starkt lösenord som är lätt för dig att komma ihåg med som är omöjligt att gissa för någon annan. Logga in med dina nuvarande användaruppgifter och välj "Byt användarnamn eller lösenord". Skriv in ditt önskade användarnamn vid alternativet "Användarnamn". Skriv sedan in det gamla lösneordet följt av det nya du vill ha två gånger. Välj "Spara".

 

Sedan är det bara att testa....

 

Har du inte fått nya inloggningsuppgifter i januari?

 

Då finns det två möjliga anledningar:

  1. Du har redan tidigare en medlemsinloggning i OK Silva, Ringsjö OK eller Rävetofta OK. Detta gäller nästan hälften av SOLs medlemmar. Sök efter mail som du fått i början av 2009, har du en hotmailadress så sök i skräpkorgen. Hittar du inte mailet, skicka i så fall epost till mig så kommer ett nytt mail med dina inloggningsuppgifter.
  2. Du har inte skickat epost till Ingela med dina medlemsuppgifter, angivit fel epostadress eller finns inte i medlemsregistret av någon anledning, t.ex. för att vi inte har ditt personnummer eller att du inte betalt medlemsavgift för 2009. Skicka i så fall epost till mig  så att vi får in rätt e-postadress.

Hur användar du Eventor?

 

Det mesta du behöver veta finns i manualen. Själva anmälningssystemet hittar du på https://eventor.orientering.se/.

 

Skribent: Peter Dannbring

 

.:Tränare:.

AntonSjökvistLiten

 .:Våra Moderklubbar:.

RävetoftaRingsjö okSilva ok

.:Viktiga Hemsidor:.

eventor_clubpage_136x32

Sponsorerna som gör det möjligt!

Besök gärna deras hemsidor

Noname logga

 

Bilmånssons hemsida

 EVT

 

 

Besök 

 

besöksräknare
räknare

Postadress:
Skåneslättens OL - Orientering
Christina Segerslätt, Rosenhälls Gård 553
26873 Billeberga

Kontakt:
Tel: 0734341894
E-post: johan.jensen69@gmail...

Se all info