Hoppa till sidans innehåll

EM I Dalarna, en folkfest!

21 MAJ 2012 11:53
Det hade pratats mycket om det kommande EOC i Dalarna och förväntningarna var höga från både oss och många andra, men det kom att bli succé!
  • Uppdaterad: 20 AUG 2018 22:08

Här kommer ett litet sammandrag från EM-tävlingarna i Dalarna, sett från Hugge, Phille, Karlie, Lenning och Marcus perspektiv. Vi hade längtat inför denna vecka. Att åka iväg redan på tisdagen för att springa orientering onsdag till söndag i Dalarna skulle bli otroligt kul, och så blev det! Vi bodde i Köping-Kolsvas klubbstuga på vägen upp. Minibussen var laddad med oss fem SOL-Boyz, Roland som förare och Carolina med två busungar, Elis och Joel. 

 

På onsdagen fortsatte vi upp och sprang JVM-test i sprint uppe i Säter. Då fick man sett ännu en fin lite svensk småstad. banan var hyfsat lätt och det krävdes fysik! Det var kul och efter detta installerade vi oss i stugorna på Rättviks Camping som låg på strandkanten till hjärtat av dalarna, Siljan. Stugorna var mysiga men saknade dessvärre Köksredskap, som vi fick lånat resterade dagar. I dessa stugorna blev det rejält mycket slappande, vilket man värdesätter efter dagar av löpande. 

 

Så var det dags för fyra orienteringslopp i Underbar Daländsk terräng, med 26 startande SOLare på första tävlingen kan ni förstå att vi var en del att representera skåneslätten där uppe! För oss juniorer gick kurvan uppåt när det gäller placeringar. Karls skadade ankel har börjat kännas bättre, Hugo fick göra det perfekta loppet, och Philip presterade stabilt som vanligt. Jag tror vi alla kom underfull med en hel del saker under denna resa, och vi har definitivt känslan att vi är på gång, rejält!

 

Hugo förklarar hur han lyckades med ett perfekt lopp på SOL-bloggen, eller rättare sagt, konceptet till ett bra lopp.

Skribent: Hugo Mattsson

 

.:Tränare:.

AntonSjökvistLiten

 .:Våra Moderklubbar:.

RävetoftaRingsjö okSilva ok

.:Viktiga Hemsidor:.

eventor_clubpage_136x32

Sponsorerna som gör det möjligt!

Besök gärna deras hemsidor

Noname logga

 

Bilmånssons hemsida

 EVT

 

 

Besök 

 

besöksräknare
räknare

Postadress:
Skåneslättens OL - Orientering
Christina Segerslätt, Rosenhälls Gård 553
26873 Billeberga

Kontakt:
Tel: 0734341894
E-post: johan.jensen69@gmail...

Se all info