Hoppa till sidans innehåll

SOL vann U-7manna

12 OKT 2008 21:13
SOLs första lag vann en klar seger i den tuffa upplagan av U-7manna.
  • Skapad: 12 OKT 2008 21:13

SOLs ungdomar har tillbringat helgen på Kullaberg.

    På lördagens program stod ungdomscupsfinalen, alla gjorde en bra insats och SOL tog en hedrande tredje plats i A-finalen. Både Hugo och Erik L vann sina klasser, H16 respektive H14. Johan E och Isak blev tvåa i H16 samt H10, medan Amanda slutade på tredje plats i D12.

 

Resten av dagen tillbringades i sporthallen i Höganäs där undomarna roade sig med pingis, bowling, bad samt natt freesbeegolf. På kvällen var det prisutdelning i SKOFs ungdomsserier. På bilden syns SOLs alla ungdomar som mottagit pris för segern i division 3.

Glada ungdomar efter seger i div.3 

Även i den individiuella ungdomsserien fick SOL många pristagare.

H16;

1. Hugo Mattson

2. Philip Pålsson

 

H14;

2.Erik Lenning

 

H12;

4. Johan Lenning

9. Nils Barr

 

H10;

2. Isak Prellner

5. Adam Segerslätt

 

D12;

6. Amanda Nilsson

 

D10;

3. Anne-Coos Eliasson

 

Glada medaljörer

 

På söndagen avgjordes staffeterna, SOL hade två lag anmälda i varje klass. I propaganda kavlen för ungdomar och juniorer så slutade SOL på en klar första och andra plats. Första laget med Isak Prellner, Adam Segerslätt och Jakob Segerslätt vann medan andra laget med Jip Eliasson, Pierre Wachtmeister och Axel Olsson blev tvåa.

Det segrande propaganda laget

 

SOLs 3manna lag klarade banorna galant och blev 6 och 9 av 18 lag.

 

Slutligen skulle ungdomens 7manna staffeten avgöras, Karl Dannbring på första sträckan tog ledningen med en minut som Fredrik Berndtsson drygade ut till tredje sträckan. Anne-Coos fick tufft motstånd på sträckan och lyckades komma in som tvåa en minut efter Kullen. Johan Ekelöv tog åter ledning vilket Philip Pålsson, Annika Jönsson och Hugo Mattson försvarade ända in i mål. Hugo gick ut endast två minuter före Kullens löpare David Arborelius och vi var många som nervöst väntade på förvarningen. Det dröjde då det var en tuff bana men till slut så ropades Hugos namn upp vid förvarningen och jublet bröt lös. Hela förstalaget samlades i målfållan och väntade på Hugo för att sedan springa i mål.

Segertåget mot mål

 

Årets upplaga av ungdomens 7manna visade sig vara den tuffaste på många år då endast 9 av 20 lag lyckades ta sig i mål utan felstämplingar. Tyvärr var ett av dem SOLs andra lag men det var ett ungt lag som har framtiden för sig.

     Efter en knapp halvtimme efter SOL kom Tormestorp i mål som tvåa och tätt därefter Örkelljunga som trea. Innan dess hade det varit dramatiskt när Kullen och Helsingborg slogs om andra platsen, trodde man. Det visade sig när de kom i mål att båda hade stämplat fel vid förvarningen.

 

Det blev alltså en lyckad helg med SOLiga ungdomar som dominerade i backarna på Kullaberg.

 

.:Tränare:.

AntonSjökvistLiten

 .:Våra Moderklubbar:.

RävetoftaRingsjö okSilva ok

.:Viktiga Hemsidor:.

eventor_clubpage_136x32

Sponsorerna som gör det möjligt!

Besök gärna deras hemsidor

Noname logga

 

Bilmånssons hemsida

 EVT

 

 

Besök 

 

besöksräknare
räknare

Postadress:
Skåneslättens OL - Orientering
Christina Segerslätt, Rosenhälls Gård 553
26873 Billeberga

Kontakt:
Tel: 0734341894
E-post: johan.jensen69@gmail...

Se all info