Hoppa till sidans innehåll
Foto: Christina Segerslätt

SOL-Poolparty 2012

30 JUN 2012 22:18
Succédag med Stafetträning och fest!
  • Skapad: 30 JUN 2012 22:18

Det första som slår mig denna morgon är att se hur solen skiner ute. Idag var det dags för tjogetträning och poolparty med Skåneslättarna, Perfekt! 

 

Dagen började med start kl. 2. Masstart, 6.5 km i Finnstorp. Alla var taggade och efter Smens startrop drog vi iväg! Ute på banan var det Philip och Hugo som tog kommandot och fick lucka tidigt, en lucka som komma att behållas. Med en kilometertid på strax över 5 min, dundrade löpare efter löpare in imål. 

 

Efter att träningen var gjord så begav sig alla hem till Familjen Segerslätt för att bada, lira boll och ha en förbaskat fin eftermiddag tillsammans. Det blev också en bit tårta och kaffe. 

 

Dagen fortskred i solskenet med vatten-volleyboll, fotboll, sol och gött häng. Sten stod för underbart grillat kött och till efterrätt blev det sommarklassikern jorddgubbar med glass. 

 

Det var näst intill existensmaximum på Rosenhäll, det kan jag lova, och något som definitivt bör göras om! Det är såna här dagar man minns, och verkligen tänker hur skönt gäng vi verkligen är! Alla vi som fick komma tackar så hjärtligt för ett fint arrangemang och nu blickar vi framåt mot Tjoget om en vecka, det kan bli legendariskt! Det kanske är bäst att köpa in lite skumpa ifall ifall?

 

Mer bilder från dagen hittar ni på vårt bildalbum.

 

IMG_1670[1]

Skribent: Hugo Mattsson

 

.:Tränare:.

AntonSjökvistLiten

 .:Våra Moderklubbar:.

RävetoftaRingsjö okSilva ok

.:Viktiga Hemsidor:.

eventor_clubpage_136x32

Sponsorerna som gör det möjligt!

Besök gärna deras hemsidor

Noname logga

 

Bilmånssons hemsida

 EVT

 

 

Besök 

 

besöksräknare
räknare

Postadress:
Skåneslättens OL - Orientering
Christina Segerslätt, Rosenhälls Gård 553
26873 Billeberga

Kontakt:
Tel: 0734341894
E-post: johan.jensen69@gmail...

Se all info