Hoppa till sidans innehåll

OL-helg med SM och Fyrklubbs

22 SEP 2020 22:38
Då var kanske höstens största OL-helg över med båda SM medel & lång samt Fyrklubbs som där SOL har gjort en fin insats.
  • Skapad: 22 SEP 2020 22:38

Vid SM Medel & Lång, som i år var kombinerade med ett kval för båda finalerna på fredagen, deltog Albin Weiden, Embla Cintho och Hugo Mattsson. Tyvärr missade vi A-finalerna denna gång, men det var inte långt borta.Det var en typisk utmanade mästerskapsterräng, kuperad och ”grön”, så inget var gratis och de fick jobba hårt.

På söndagen avsluta Albin som segrare i B-finalen på långdistansen och även Hugo intog en fin 7:e plats (16 sek diff mellan 6:a till 10:a). Embla som vid kvalet inte var helt pigg var ändå nöjd med insatsen och lyckades placera sig på övre halva i sina finaler. Våra juniorer gjorde som sagt en fin insats och fick testa på nya terrängtyper som ger en bra erfarenhet, fortsätt så.

Vår ”veteran” Hugo har efter en makalös uppladdning i Asien och finslipning på hemmaplan satt sitt bomärke i topp 50 i Sverige, imponerade!

Sedan var det Fyrklubbs i söndags, vars resultat i år ej påverka grupperna. Här ställde SOL med näst in till ett fullt lag om inte det varit för ett återbud i sista stund. Generellt så låg vi till största del mitt i resultatlistan vilket får anses godkänt. Lena Olsson (1:a ADK), Atle Kulstad (2:a AHK) Pia Olsson (ADL) och Ingmar Ekelöv (3:a AHK) höll sig framme och intog pallplatser i sina klasser.

I höst återstår det några tävlingar och inte minst Gyllene Dojan, som vi får se fram emot.

Ha en fortsatt fin höst,

SOL-hälsningar

Johan Jensen

Bifogar ett skönt Livelox-klipp av Albins vinnande långdistansvägval till 6:an, där han går upp från en 11:e till 1:a plats och vinner sedan B-finalen med drygt 30 sekunder.

Albins SM-lång B-final

Skribent: Johan Jensen
E-post: Adressen Gömd

 

.: Våra Moderklubbar :.

RävetoftaRingsjö okSilva ok

.: Viktiga Hemsidor :.

eventor_clubpage_136x32

Sponsorerna som gör det möjligt!

Besök gärna deras hemsidor

 

Bilmånssons hemsida

 

Noname logga

Besök 

 

besöksräknare
räknare

Postadress:
Skåneslättens OL - Orientering
Christina Segerslätt, Rosenhälls Gård 553
26873 Billeberga

Kontakt:
Tel: 0734341894
E-post: johan.jensen69@gmail...

Se all info