Hoppa till sidans innehåll
Laserdom

Laserdom med SOLs ungdomar

24 JAN 2016 14:28
Under lördagen intog SOLs ungdomar Laserdom i Malmö och det blev en fartfylld dag..
  • Skapad: 24 JAN 2016 14:28

30 ungdomar slöt upp och dagen inleddes med ett par rundor Laserdom. Ungdomarna var otroligt taggade och det var väldigt mycket prestige inblandat - för visst skulle man slå lillebrorsan eller storasyrran eller vinna över kompisarna i andra laget, eller bara slå rekord! Ett gäng tävlingssugna ungdomar som efter 45 minuter kom ut och såg ut som om de varit på orienteringsträning, röda om kinderna och genomsvettiga.

Vissa slog rekord och andra inte men det viktigaste var att de verkade ha haft superskoj där inne och hade säkert fortsätt ytterligare några rundor om de fått.

Efter Laserdom var det dags att göra upp i en trekamp. Där gällde det att rida en bångstyrig tjur, att slåss med gigantiska boxarhandskar sittandes högt upp på en stock (av plast såklart) och att mötas i sumobrottning. Detta lockade till många härliga skratt.. under tiden bjöds det på dricka och lite godis - det var ju trots allt lördag!

Ett härligt gäng ungdomar som tack vare Oscars Minnesfond hade möjlighet att göra detta tillsammans, och vi kan lova att det uppskattades - så ett stort tack till familjen Jensen.

Skribent: Marie Markholm
Epost: This is a mailto link

 

.:Tränare:.

AntonSjökvistLiten

 .:Våra Moderklubbar:.

RävetoftaRingsjö okSilva ok

.:Viktiga Hemsidor:.

eventor_clubpage_136x32

Sponsorerna som gör det möjligt!

Besök gärna deras hemsidor

Noname logga

 

Bilmånssons hemsida

 EVT

 

 

Besök 

 

besöksräknare
räknare

Postadress:
Skåneslättens OL - Orientering
Christina Segerslätt, Rosenhälls Gård 553
26873 Billeberga

Kontakt:
Tel: 0734341894
E-post: johan.jensen69@gmail...

Se all info