Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Gästbok"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Gästbok


Välkommen till vår soliga gästbok, lämna gärna en kommentar så ni kan visa att ni varit här. :)

Har du några frågor angående klubben så kan du alltid ställa en fråga här och hoppas på svar.

 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
21 mars 2015 17:16 av OK Skogsfalken

Ryssbergsdubbeln 28-29 mars

BroSö OK, OK Vilse 87 och OK Skogsfalken inbjuder till två dagar med tävlingar på underbara Ryssberget i området där fjärde etappen av O-ringen 2014 avgjordes och i motsvarande terräng som där SM Lång 2016 kommer att avgöras.Välkomna!

21 mars 2015 15:25 av Erica

Förväxlad sko 21/3

Någon har av misstag fått med sig min högra Inov8 sko från dagens tävling i Tyringe. Istället har jag fått med mig en grön/svart VJ Integrator i storlek 42. Jag vill gärna ha tillbaka min sko då där är ett inlägg som är specialgjort för min fot och som jag är stort behov av. 

Hälsningar Erica Eriksson, Hjärnarps GHOL
This is a mailto link

8 mars 2015 20:19 av Kerstin Jensen

Kvarglömd SOL jacka stl L på PAN våren

Någon som glömde sin SOL jacka stl L vid Panvårens tävling? Inget namn, enda kännetecknet vi hitta var en liten svart plastsak i fickan, kanske från en skidtur eller något helt annat. Den låg i högen med kvarglömt från PAN tävlingen vid Härlövs tävling idag när vi gick därifrån rätt sent. Vi tog med den hem, är det någon som fryser lite och saknar sin snygga jacka? Hör av er, den finns nu i Lödde.
Kerstin och Johan Jensen

28 februari 2015 00:09 av Sten

Damernas aftondans i björnbärssnåren

Det var alla våra SOL tjejer som strålade bäst i natten i Åsum. Christina S o Ina vann båda sina klasser och sedan Kajsa Benatti som blir två i D40. Sug länge på den karamellen. Sedan har vi getingboet i D14 Där både Tea Markholm och Lovisa Weiden låg uppe i tät striden.
Bland killarna vill jag nämna Niklas Olsson med dryga 6 min/km i mörker och dimma och Izak Prellner i H18 slagen med ett par sekunder. Albin Weiden springer lika bra i mörker som på dagen en riktigt duktig kille under dessa svå

18 januari 2015 20:13 av OK Orion

Välkomna till Camp Kratov 13-15 mars 2015

Välkomna till det fjärde Camp Kratov, lägret för alla mellan 13 och 18 år. I år har vi särskilda föreläsningar för medföljande ledare. Anmälan är nu öppnad.

30 december 2014 08:19 av Annie

Leverans cykelkläder

Enligt Trimtex kommer cykelkläderna att levereras under vecka 4 för er som beställt.
Gott Nytt År!
/Annie

23 december 2014 09:35 av Marie M

En riktigt God Jul..

Vill passa på att önska er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År med hopp om lata, härliga och avkopplande juldagar som sedan blir till trevliga, roliga och inspirerande tränings- och tävlingsdagar under nästa år..
/Markholms

18 december 2014 18:32 av Rasmus och Maria

Ett tack från oss!

Hej kära Solare! 
I flera år har vi skrattat, tränat och tävlat med er! Detta torts att vi bott 35 mil bort. Vi har efter många funderingar fattat beslutet att dra på oss en annan klubbjacka och från och med 2015 representera Linköpings OK. 
Vi vill passa på att tacka för all support som givits oss från så väl ledare som övriga klubbmedlemmar! Ni är magiska! 

Det känns tråkigt att fler lämnar klubben men vi önskar er alla lycka till och vi ser fram emot att ses på vårens tävlingar! Varma kr

9 december 2014 22:16 av Karl Dannbring

Ett besked

Jag kom till SOL eller rättare sagt Ringsjö OK när sammanslagningen började. Sedan dess har jag haft flera fantastiska år med mängder av härliga upplevelser, både i och utanför skogen. Jag väljer nu att lämna SOL på grund av bristande motivation, de senaste två åren har orienteringen och min egen drivkraft inte varit lika stark som förut. Jag har glömt bort vad som är kul med orientering. Jag behöver en nystart och hitta tillbaka till glädjen för sporten. Förhoppningsvis syns vi snart i skogen.

3 december 2014 07:35 av Christina O

Advent Orient- jubileumsfesten

Advent Orient firar 30-års jubileum och vi har många fina priser samt hemlig ban-ingredienser varje etapp. Etapp 1 på Järavallen den 30/11 hade vi 315 startande! På söndag den 7/12 går etapp 2 i Furulund. Vi hoppas på att se fler av våra SOL-kompisar då. Välkomna!

 

.:Tränare:.

AntonSjökvistLiten

 .:Våra Moderklubbar:.

RävetoftaRingsjö okSilva ok

.:Viktiga Hemsidor:.

eventor_clubpage_136x32

Ungdomsserien

Skånemodellen

Sponsorerna som gör det möjligt!

Besök gärna deras hemsidor

 

Bilmånssons hemsida

Länsförsäkringars hemsida

Dan Sukkers hemsida

Stefan Pålsson Byggservice

hammer-clip-art-42365

Fricks hemsida

 

 Trimtex-PMS186+SORT-TECHNICAL-TEAMWEAR

 EVT

 

 

Besök 

 

besöksräknare
räknare

Postadress:
Skåneslättens OL - Orientering
Christina Segerslätt, Rosenhälls Gård 553
26873 Billeberga

Kontakt:
Tel: 0708243351
E-post: This is a mailto link

Se all info